Nytt penal

Minstemann sat med leksene på måndag, og sa at no var penalet hans for lite. Han har hatt slikt flatt, med Bionicle-bilder på, i mange år no. Guten går på 7. trinnet, og er veldig glad i ugler.

Brødrene har fått tepper til sine konfirmasjonar, og det skal han her også få. Eg fann for ei tid tilbake eit tøy med ugler på som eg skal bruke i hans teppe. Men eg tek sjansen på at det er nok att, sjølv om han fekk uglepenal i går.

penal opppussing div 014

4 kommentarer

Anneli

11.03.2009 kl.18:44

Skikkelig fint uglepenal,tenker han ble fornøyd.-Anneli-

Hege

11.03.2009 kl.21:41

Kjempe flott penal, min gutt har sansen for kyr, så her er det ku gardiner og ku puter:)Ha en fin uke

Siv

13.03.2009 kl.10:22

Takk, takk, Laila. Kan tenke meg at penalet falt i smak hos Odd-Ove, det er jo midt i blinken for han, så fint det uglestoffet var:o)). Kos deg med pepperbiffen og vinen i kveld:o))

15.03.2009 kl.20:33

Hei hei:)Tusen takk for koselig kommentar inne hos meg. Alltid spennende å høre fra noen som har adoptert eller i familie til noen som har adoptert. Og du har helt rett. Dette er de lengste dagene. Vanskelig å skulle være så tålmodig, men det må man være. Får jo ikke gjort noe med denne ventetida.Så utrolig fint penal du har sydd. Jeg er en liten novise når det kommer til sying. Det er så mange flinke damer her inne i Blogglandia, så en kan bli rent misunnelig. Men øvelse gjør mester sier dem;)Ha en flott søndagskveld videre.Klem Elin!

Skriv en ny kommentar

hits